PUBLIEK GEHEIM

GEHEIM PUBLIEK

Wat moet jouw verhaal hebben?

We begrijpen dat niet ieder verhaal of project direct al voldoet aan alle ingrediënten. Dat is niet erg. Dat is een mooi uitgangspunt om met elkaar in gesprek te gaan. Waar kunnen we je helpen om je verhaal nog beter in binnen PUBLIEK GEHEIM | GEHEIM PUBLIEK te laten passen?

 

Uiteindelijk zijn er projecten en verhalen die de echte wow-factor hebben en die op alle ingrediënten voluit scoren. Dat noemen we de A-projecten.

Voldoet jouw project aan alle ingrediënten, maar mist het net dat beetje wow!? Niet erg. Als B-project pas je nog uitstekend in het concept.

Heeft jouw project wel veel wow, maar scoor je niet op alle ingrediënten? We hebben je als C-project er graag bij!

Juist de goede mix tussen de A-, B- en C-projecten maakt van PUBLIEK GEHEIM | GEHEIM PUBLIEK een succes!

 

Past je verhaal helemaal niet binnen de ingrediënten? Dan is het nog steeds een prachtig idee! We gebruiken het alleen niet binnen PUBLIEK GEHEIM | GEHEIM PUBLIEK. We wensen je veel succes met je project en we komen zeker kijken en luisteren.

 

 

Past je verhaal binnen het concept? Dan kun je gebruik maken van de marketing van PUBLIEK GEHEIM | GEHEIM PUBLIEK. We kunnen je ook professionele ondersteuning en begeleiding geven om je verhaal verder uit te werken. Als je ruimte nodig hebt – bijvoorbeeld voor een expositie in de tuinzalen van het Markiezenhof – dan is dat meestal ook mogelijk. En we helpen je bij het zoeken en vinden van middelen, subsidies en denkkracht.

Het is geen geheim dat dit alles je verhaal een enorme boost geeft!

 

Wat levert het je op?

contactpersonen

Ruurt van de Wel      Aangenaam Bergen op Zoom

Richard Stomp      Brede Aanpak Binnenstad Bergen op Zoom

Andries Boer      Vrijetijdseconomie Bergen op Zoom

Jesse van Tetterode      Markiezenhof Bergen op Zoom

gemeente Bergen op Zoom 14 0164

info@publiekgeheimgeheimpubliek.nl